0736 430 136

Termeni si conditii

Bine ati venit!

Site-ul www.diananiculescu.ro, proprietatea Diana Simona Niculescu furnizeaza servicii afectate de termeni, instiintari si conditii definite prin acest Acord. Suplimentar, cei ce aleg sa foloseasca serviciile mele, denumiti Clienti/Utilizatori, sunt supusi regulilor, politicilor, termenilor si conditiilor aplicabile acestor servicii, acestea fiind incorporate in Acord.

Diana Simona Niculescu isi rezerva dreptul de a schimba prevederile acestui Acord in orice moment. Accesarea, navigarea sau folosirea in orice mod acestui site indica acordul pentru toate prevederile Acordului, deci va rugam sa cititi acest Acord cu atentie inainte de a proceda.

Folosirea site-ului www.diananiculescu.ro
Reproducerea, distribuirea, afisarea sau exploatarea acestui Site sau in orice proportie a lui este interzisa cu exceptia obtinerii unei permisiuni scrise din partea proprietarului acestui site.
Este interzisa orice folosire in scopuri comerciale a informatiilor furnizate pe Site si folosirea acestui Site in beneficiul altei companii.

Politica de confidentialitate
Site-ul www.diananiculescu.ro se angajeaza sa nu transmita datele Clientilor/Utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu Utilizatorii/Clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Astfel, Furnizorul va retine datele utilizatorilor si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Site-ul poate notifica prin newsletter utilizatorii privind informatii referitoare la Furnizor si poate trimite felicitari. Site-ul nu promoveaza SPAM-ul, iar orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru eliminarea acesteia din baza noastra de date.

Dreptul de proprietate intelectuala
Materialele prezentate in cadrul Site-ului si eventualele informatii transmise prin intermediul acestuia sunt proprietatea Diana Simona Niculescu sau a partenerilor sai, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala in vigoare in legislatia internationala sau in Romania.

Raspundere si precizari juridice
Clientul/Utilizatorul este de acord ca orice incalcare sau tentativa de incalcare a acestui Acord este inadecvata si raspunde fata de proprietar fata de daunele legale.