0736 430 136

Stare de bine “la minut”

Cred ca am fi mai atenți cu noi inşine, cu cei dragi, cu oamenii din jurul nostru, cu țara noastră dacă am renunța la fuga după transformările de peste noapte. Alegem mereu să credem în promisiuni şi să nu credem în noi.

 

Este o gândire de tip magic.

 

Ceea ce reuşim poate sa facem este să ne descurcăm, nu să rezolvăm, asa cum am invățat de la unul dintre formatorii mei. Ne descurcăm si trecem ziua, săptămâna dar atât.

A rezolva ínseamnă a învața un stil de viață sănătos pe termen lung. Alergăm după orice ‘la minut’ şi renunțăm la noi tot în acel minut. Alegem cantitatea în defavoarea calității şi iar renunțăm la noi.

 

A privi în interior, a căuta rezolvări sănătoase, a cere ajutor, a recunoaşte ca suntem vulnerabili, că suferim, poate suntem într-o stare de tristețe care durează de ceva timp, poate trăim stări pe care nu ni le explicăm sunt variantele câştigătoare.

Sugestia mea este să fim mai aproape de centrul nostru, să fim când e nevoie şi raționali când alegem cu cine ne însoțim şi spre ce activități promițătoare de transformări miraculoase ne îndreptăm.

 

Sigur ca ne dorim cu toții starea de bine, prosperitate si fericire, haideți sa le aducem în viețile noastre cu responsabilitate fără să ne mai ascundem după sintagma ‘la minut’.