0736 430 136

Cumparaturi multe, metafore cat cuprinde!

O greseala mare sa te duci la cumparaturi cu stomacul gol, adica flamand. Ai vrea sa cumperi tot magazinul si nu doar ca ai vrea ci si pui in cosul de cumparaturi ce simti ca ar mai imblanzi foamea.

Atunci cand iti este foame de informatii, de cunoastere, in mod similar, tinzi sa mergi la toate cursurile si seminariile si taberele care se organizeaza.

Si acum sa vorbesc despre mine si nu in general. La inceput a fost…situatia care m-a determinat sa caut. Pe urma a venit cautarea a ceva, ceva care sa imi aduca “hrana”. Mai tarziu am inceput sa “cumpar” cam tot ce era “hrana”. Doar, doar sa se aseze in spatiul ce trebuia umplut.

Paradoxal, spatiul se expanda cu cat cumparam mai multa “hrana” (a se citi cursuri, seminarii, tabere, etc). Au fost ani de cumparaturi multe. Ani in care am inteles si nu am inteles ce inseamna evolutia, dezvoltarea personala. In mintea mea, cumparaturile se amestecau precum pomana, nici nu mai conta, tot acolo se duceau.

Pic cu pic, am renuntat la Euri si la mancare nesanatoasa si am ales sa consult un nutritionist. Mi-a recomandat o pauza si o asezare a tot si toate.

Si ca sa verific daca functioneaza, am plecat iar la shopping. Hai ca parca asta* s-ar potrivi, e de sezon, hai ca parca si aici ar merge ceva, se poarta. Deci am trecut iar la detox.

*curs, seminar

Si iata cum stomacul meu a inceput sa se obisnuiasca cu delicateturi si sa aiba reactii in lant la Euri.

De unde totul era ca la pomana, acum totul este pe cate o farfurie aurita precum la restaurantele de lux.

Acum ca aleg cu grija hrana, am zis sa si scriu despre asta, poate ca cineva mai are nevoie de nutritionist.