0736 430 136

Despre mine

Cine sunt eu?

 

Caut de mult timp. Caut o explicatie. Caut mai multe explicatii. Ma caut pe mine. Cine sunt? De unde vin? De ce am venit aici? Ce am de facut? Da, sunt intrebari pe care multi dintre noi le accesam. O parte, poate, au gasit raspunsul. O parte mai cauta. O parte au renuntat si lasa viata sa curga. O parte au schimbat sensul curgerii vietii, au reusit.

 

Ne nastem (venim intr-o familie), ne transformam in adulti, trecem prin diferite experiente, infruntam dificultati, ne casatorim, ne despartim, imbatranim si, dupa atatea eforturi, totul se transforma… O inlantuire de zile, de experiente, de intrebari, de raspunsuri.

In cautarile mele am intalnit oameni care mi-au devenit mentori in diferite etape ale vietii mele. Insa, ce sa vezi? La un moment dat, cel mai bun mentor al meu, am devenit chiar eu.

Si, atunci cand vrei din tot sufletul ceva, Universul te sprijina si iti trimite in cale oamenii potriviti. Si mi-a trimis cei mai buni mentori. Experienta de viata impletita armonios cu workshopurile la care am participat, formarile pe care le-am urmat, creativitatea, intuitia dezvoltata mult pe parcursul vietii mi-au demonstrat ca ceea ce citesc, invat, ascult reflecta adevarul doar in urma experientei mele. Altfel, ramane doar un ADEVAR.

Iubesc natura, plimbarile, calatoriile, cred in “Conversatii” cu Universul sunt colorata si la propriu si la figurat.

 

Cine sunt eu? Inca mai caut, investesc timp, resurse si stiu ca merita fiecare clipa. Tu stii cine esti?

 

Pentru cei interesati de diplome, insirui cateva mai jos, dintre cele care chiar au avut un impact in viata mea:
• Facultatea de Psihologie;
• Master in Management Organizational si al Resurselor Umane;

• Sunt psihoterapeut integrativ, IRPI in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Diana Simona Niculescu;
• Membru in Colegiul Psihologilor din Romania;

– Formare in Terapie Sistemica de Familie si Cuplu;
• Facilitator pentru Povestea Nasterii;

• Membru in echipa Centrului International Alfred Adler;

• Cabinet Individual de Psihologie “Niculescu Diana Simona”.
• NLP Practitioner si NLP Master Practitioner (Consilier Integrativ NLP), formator Maria Cotoi;
• Am facilitat pentru programele Speaker Eite, Persuasion Elite, Focus Elite sub brandul Andy Szekely;
• Certificare POINTS OF YOU PRACTITIONER (instrumente creative pentru training, coaching si dezvoltare personala);
• Formator autorizat;
• Formator colaborator pentru cursuri autorizate ANC (Consilier Vocational, Formator, Lucrator prin Arte Combinate);

 

Am lucrat in industria asigurarilor timp de peste 12 ani. Am inceput asistent manager, referent resurse umane, inspector resurse umane, sef serviciu resurse umane, director resurse umane. Atestatele si cursurile din mediul corporatist le pastrez in arhiva mea. M-au ajutat sa ma disciplinez, sa cunosc oameni, sa respect reguli, sa cunosc adevarul din multinationale. M-au invatat sa aleg.

 

Cateva dintre competentele obtinute de-a lungul timpului: Principiile antrenamentului fizic si mental, Harta mentala, Niveluri neurologice, Identificarea valorilor personale, Misiunea personala, Iesirea din zona de confort, Comunicare, Structurarea unei prezentari, Abilitati de storytelling, Metodologii de pregatire a speech-urilor, Cadrarea proceselor de grup, Armonizarea energiilor arhetipale in context de training, Limbajul non verbal flexibil, Coaching individual punctual pentru participantii la training, Aptitudini avansate in determinarea, utilizarea si modificarea structurii experientei subiective pentru el insusi si pentru ceilalti, Metafora – instrument holistic, Art terapie pentru minte-inima-corp.

 

Iubesc muntele, iubesc marea, imi place sa ma retrag cateodata cu mine si Dumnezeu, am invatat sa cer ajutorul atunci cand sunt in impas sau cand am o provocare.

Lucrez cu adultii si sunt fascinata de modul diferit in care ne uitam la noi, la ceilalti si la viata. Cred in puterea noastra de constientizare, de schimbare, de generare a unor comportamente sanatoase si incurajez oamenii sa fie sinceri cu ei.

 

Rescriu Povestea Nasterii impreuna cu cei care simt ca au nevoie de un alt fel de a privi viata.